جدول 4 نشان می دهد که کنسانتره آهن 1 و 2 با عیار آهن 10/60 و 15/60 درصد و بازیابی آهن 35/73 و 78/7 درصد تحت فرآیند تفکیک سوسپانسیون فلاشی به دست آمده است.
کنسانتره آهن مخلوط با عیار آهن بازیابی 60٪ 81٪ را می توان به دست آورد.
شدت پراش و توزیع محتوای مواد معدنی اصلی آهن و کانی های گانگ در کنسانتره آهن اسفنجی مخلوط به طور قابل توجهی با باطله های آهن دور ریخته شده متفاوت است.
کنسانتره آهن مخلوط حاوی مگنتیت، هماتیت، کوارتز و مسکویت است.
این نشان می دهد که علیرغم ظرافت های آسیاب به 94.5٪ 38 میکرومتر، هنوز ترکیبات عظیم کوارتز و مسکویت با مواد معدنی آهن در کنسانتره آهن وجود دارد.
این امر بر کیفیت کنسانتره آهن تأثیر می گذارد و به همین دلیل است که کنسانتره آهن خشک با عیار آهن 60٪ در مطالعه قبلی در دسترس نبودند.
کنسانتره 2 از بخشی از میدلینگ (درجه 25.58٪) توسط فرآیند جداسازی مجدد مغناطیسی به دست می آید.
این نتیجه با رابطه بین رشدی بین کانیهای گنگ اصلی و کانیهای آهن سازگار است.

بر اساس ویژگیهای کانیشناسی فرآیند، بازیابی آهن در مقیاس آزمایشگاهی از باطلههای آهن دور ریخته شده با استفاده از برشته کردن سوسپانسیون فلاش و به دنبال کدال کنسانتره آهن آن جداسازی مغناطیسی مورد بررسی قرار گرفت.
نتایج MLA نشان میدهد که باطلهها به ظرافت P90-75 میکرومتر آسیاب میشوند، که در آن توزیع سیدریت و M/H در اندازه ذرات -75 میکرومتر به ترتیب 85.37٪ و 92.75٪ است.
علاوه بر این، M/H و سیدریت عمدتاً با مسکوویت و کوارتز مرتبط هستند این نشان می دهد که سنگ زنی مجدد برای اجسام به هم پیوسته M/H و سیدریت برای بهبود عیار و بازیابی کنسانتره آهن زنجان مفید است.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.